ONZE AANPAK

Inventarisatie & overleg

Bedrijven staan doorlopend onder druk om kwaliteit te verbeteren, kosten te drukken, productiviteit te verhogen en alles volgens de regels te laten verlopen. Wij brengen die factoren goed in kaart en ontwikkelen dan innovatieve oplossingen die leiden tot concurrentievoordeel. Bij JFPT / Marco bekijken we het totaalplaatje zodat wij ons een onafhankelijke mening kunnen vormen. Dat is onze toegevoegde waarde voor u. Een audit in uw bedrijf geeft ons een strategisch overzicht van alle problemen, van inkoop, productieprocessen en management data, productielijnontwerp en configuratie tot kwaliteitsnormen en traceerbaarheid. Hierna stellen we het kostenplaatje samen om elk aspect van de performance op de bedrijfsvloer te verbeteren.

Meetbare verbeteringen

Een goed functionerend productieproces alleen al levert u besparing en voordelen op. Hoeveel dit precies oplevert, wordt duidelijk door effectieve integratie met management datasystemen die zorgen voor betere real-time controle. Hierdoor komt nieuwe informatie vrij voor het nemen van beslissingen en wordt traceerbaarheid mogelijk. Marco laat u zien hoe uw verandermanagement u echt onderscheidend kan maken.

Inspelen op veranderingen

Flexibiliteit in de productie is nodig om tegemoet te komen aan de steeds hogere verwachtingen van cliënten, stijgende servicelevels, kostenbesparend werken en het stroomlijnen van activiteiten. Niet tegemoet komen aan deze en andere veranderingen zal omzetvergroting en winst in de weg staan. Onder andere veranderingen worden onder meer verstaan de doorlooptijd, de productconsistentie, verlaging van de toeleveringskosten en het zorgen voor traceerbaarheid. De overlegbenadering van Marco brengt de problemen aan het licht, laat zien hoe u kunt veranderen en kwantificeert de voordelen

Oorzaak en gevolg

Troubleshooting is de kernactiviteit binnen ons consultancyproces en wij bevelen vaak verbeteringen in plaats van veranderingen aan. Wij kunnen u in iedere fase van uw productieproces van advies dienen en verbeteringen implementeren. Om de activiteiten op de bedrijfsvloer te verbeteren, optimaliseren wij daarom liever de bestaande soft- en hardware dan dat wij deze vervangen.

This text will be replaced
machine
Foodlife machines
Voor een compleet overzicht van ons machine assortiment, klik op de onderstaande link.
occasion
Occasions
Voor een overzicht van onze occasions, klik op de onderstaande link.
Nieuwsbrief
Hier kunt u zich aanmelden op onze periodieke nieuwsbrief.