Over ons

Technologie + Proces + Service = onze totaaloplossing

 

JFPT is partner in business voor voedselverwerkende bedrijven in voornamelijk de AGF-sector. Onze klantenkring is breed: van detaillisten tot grote snijbedrijven in Nederland en België. Wij voorzien hen van een totaaloplossing met onze volgende producten en diensten:

·         machines en andere hardware (Technology)

·         advies en procesinrichting (Processes)

·         onderhoud en reparatie (Services)


Breed assortiment

Onze oplossingen variërend van stand-alone machines tot en het inrichten van complete snijkeukens en volledig geautomatiseerde productielijnen. We zijn exclusief dealer in Nederland van de merken Kronen, Feltracon, GKS packaging, Marco Systems en Formit. Dankzij dit brede assortiment en door onze samenwerking met andere strategische partners lopen we voorop als het gaat om innovatie.

 

Daarnaast heeft JFPT ook onder haar eigen private label machines omtwikkelt op o.a. het gebied van ontkernen, drogen, vullen en doseren.  De machines zijn ontwikkeld waarbij aspecten als kostprijsverlaging ( tijd / grondstof besparing en reductie omsteltijden), efficiency, duurzaamheid, hygiëne en ergonomie centraal staan.

 

Van advies tot nazorg

Wij gaan verder dan andere fabrikanten en leveranciers van food processing machines. Onze meerwaarde zit hem vooral in onze ervaring en betrokkenheid met de AGF-branche, onze adviserende rol en onze complete nazorg met een eigen servicenetwerk in de Benelux.

 

Sparringpartner voor ondernemers in AGF-sector

Door onze eigen historie in de foodsector kennen wij de markt, de trends en weten we precies welke eisen er worden gesteld aan het verwerken van groente en fruit. Wij zien onszelf dan ook voor- tijdens-na als sparringpartner voor onze klanten.

 

Betrokken en bevlogen

Ons doel is samen met u inventieve oplossingen te vinden om een beter rendement en een zo kort mogelijke terugverdientijd te behalen en daarmee nieuwe markten aan te boren. Wij ondernemen samen met u en laten ons leiden door nuchterheid, creativiteit en ambitie. Door onze betrokkenheid en ervaring in de branche hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit en gaan wij niet voor de standaard oplossing; uw specifieke vraag of ambitie vormt voor ons altijd het uitgangspunt.

This text will be replaced
machine
Foodlife machines
Voor een compleet overzicht van ons machine assortiment, klik op de onderstaande link.
occasion
Occasions
Voor een overzicht van onze occasions, klik op de onderstaande link.
Nieuwsbrief
Hier kunt u zich aanmelden op onze periodieke nieuwsbrief.