Wat wij doen

Consumenten kiezen steeds vaker voor het gemak van voorverpakt groente en fruit. En ook professionele keukens en de food industrie besteden het voorbewerken van voedselwaren steeds vaker uit. Tegelijkertijd worden er steeds hogere eisen gesteld aan de productkwaliteit en veiligheid.

 

Drie pijlers, één totaaloplossing

Wij bieden detaillisten en snijbedrijven een totaaloplossing. De drie pijlers waarop onze dienstverlening is gebaseerd zijn:

·         Technology (machines en andere hardware)

·         Process (advies en procesinrichting)

·         Services (onderhoud en reparatie)

 

 

·         Technology
Goede hardware vormt de basis voor kwaliteit in food processing. JFPT levert stand-alone machines tot complete lijnen. Wij zijn een toonaangevend leverancier van machines. Zo zijn we onder meer exclusief dealer van Kronen, Feltracon, GKS packaging en Marco Systems in Nederland en België.

Daarnaast heeft JFPT onder haar eigen private label machines omtwikkelt op o.a. het gebied van ontkernen, drogen, vullen en doseren.  De machines zijn ontwikkeld waarbij aspecten als kostprijsverlaging ( tijd / grondstof besparing en reductie omsteltijden), efficiency, duurzaamheid, hygiëne en ergonomie centraal staan.
Meer lezen over Technology

 

·         Processes
Een nieuwe productielijn ontwerpen. Uw capaciteit vergroten. Een bestaand proces verbeteren of slimmer inrichten, bijvoorbeeld om sneller te kunnen overschakelen naar andere food-producten. JFTP helpt u bij het realiseren van optimale werkprocessen, ook bij grote volumes.
Meer lezen over Processes

 

·         Services
Stilstand betekent vaak inkomensverlies. Ons landelijk netwerk van servicemonteurs staat 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen. Op afroepbasis of - nog slimmer - op basis van een Servicecontract. Met preventief onderhoud zorgen zij ervoor dat uw capaciteit en kwaliteit gewaarborgd zijn.
Meer lezen over Services

This text will be replaced
machine
Foodlife machines
Voor een compleet overzicht van ons machine assortiment, klik op de onderstaande link.
occasion
Occasions
Voor een overzicht van onze occasions, klik op de onderstaande link.
Nieuwsbrief
Hier kunt u zich aanmelden op onze periodieke nieuwsbrief.