foodlifefoodlifeservices

Dag en nacht voor u klaar

 

Stilstand betekent vaak inkomensverlies. De servicemonteurs van JFPT staan 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen. Op afroepbasis of - nog slimmer - op basis van een servicecontract. Met preventief onderhoud zorgen wij ervoor dat uw continuïteit, capaciteit en kwaliteit op het hoogste niveau blijven.

 

 Landelijke servicedienst

JFPT beschikt over een eigen servicedienst met een landelijke dekking in zowel Nederland en België. Daardoor zijn onze monteurs in korte tijd aanwezig om reparaties uit te voeren. Ze staan 24/7 voor u klaar.

 

Ruime voorraad onderdelen

Dankzij compleet uitgeruste servicewagens kunnen onze servicemonteurs storingen vrijwel altijd ter plekke oplossen. Is een onderdeel niet voorhanden, dan biedt ons magazijn in Zwolle snel uitsluitsel.

 

Servicecontract

Is continuïteit voor u van levensbelang? Kies dan voor ons Servicecontract. Door regelmatige inspecties en preventief onderhoud kunnen we problemen en slijtage op tijd signaleren en voorkomen. Met alle voordelen van dien:

·         u bespaart kosten door minimale stilstand, langere levensduur en minder reparaties

·         de veiligheid en kwaliteit zijn maximaal gegarandeerd

·         u krijgt voorrang bij storingen en korting op onderdelen en voorrijkosten

 

CE-certificering

Wij verzorgen CE-keuringen, waarbij we verder kijken dan de kwaliteit van de machines. We nemen desgewenst ook het hele proces en alle procedures onder de loep.

 

Verhuisservice

U wilt complete lijnen verplaatsen naar een nieuwe locatie? Wij verzorgen de complete verhuizing van a tot z. Alles wordt in een zo kort mogelijke tijd turn-key opgeleverd, zodat u minimaal productieverlies lijdt.

 

Schoonmaakplan en -producten

JFPT heeft alles in huis om hygiënisch te werken. We leveren alle HACCP-gekeurde industriële desinfectie- en schoonmaakproducten en dispensersystemen van Foodlife. Voor het reinigen van machines, vloeren, handen, kratten en andere objecten. We helpen u zelfs bij het opstellen van een schoonmaakplan.

 

This text will be replaced
machine
Foodlife machines
Voor een compleet overzicht van ons machine assortiment, klik op de onderstaande link.
occasion
Occasions
Voor een overzicht van onze occasions, klik op de onderstaande link.
Nieuwsbrief
Hier kunt u zich aanmelden op onze periodieke nieuwsbrief.