foodlifefoodlifetechnology

Oplossingen voor food processing

 

Of u nu levert aan de consument, retail, keukens of industrie: de markt voor food processing is volop in beweging. Wat telt zijn de kwaliteit van het eindproduct, flexibiliteit en efficiëntie. Goede hardware vormt hiervoor de basis. JFPT levert dit. Van stand-alone machines tot complete lijnen.

 

Exclusief dealer

Wij zijn een toonaangevend leverancier van food processing machines. Tot onze klanten horen zowel detaillisten als de grootste snijbedrijven in Nederland en België. Ons assortiment is breed; van traditionele en innovatieve bewerkingsmachines tot geautomatiseerde oplossingen voor processing, kwaliteitsbewaking en track & trace. We zijn onder meer exclusief dealer van Kronen, Feltracon, GKS packaging en Marco Systems in Nederland en België.

 

 Foodlife Machinery

Daarnaast heeft JFPT onder haar eigen private label machines omtwikkelt op o.a. het gebied van ontkernen, drogen, vullen en doseren.  De machines zijn ontwikkeld waarbij aspecten als kostprijsverlaging ( tijd / grondstof besparing en reductie omsteltijden), efficiency, duurzaamheid, hygiëne en ergonomie centraal staan.

 

Uw output staat centraal

Toch telt voor ons niet de hardware, maar de output. Naar aanleiding van uw wensen en situatie adviseren wij u onafhankelijk over de beste oplossing. Door onze achtergrond en ervaring in de AGF-sector kunnen wij ook meedenken over het verbeteren van uw processen en u zelfs adviseren over de inrichting van uw werkruimte(s) en/of uw productieruimte(s). Beantwoord ons assortiment uw vraag niet, dan werken wij met u en andere strategische partners actief aan een oplossing. Op die manier hebben we al verschillende innovaties kunnen presenteren.

 

Uitstekende nazorg

U kunt rekenen op een uitstekende nazorg, bijvoorbeeld via een servicecontract, 24/7 servicedienst en slimme oplossingen als het voordelige messenwisselsysteem. Daardoor beschikt u voor zeer lage kosten altijd over scherpe messen.

 

Voor alle bewerkingen

We leveren stand-alone machines, complete productielijnen (zie ook ‘Process’) en delen daarvan voor alle mogelijke bewerkingen van vooral groente en fruit:

·         voorbewerken

·         schillen

·         snijden

·         wassen

·         drogen

·         mengen

·         wegen en sorteren

·         verpakken

·         het transport tussen alle stappen

 

This text will be replaced
machine
Foodlife machines
Voor een compleet overzicht van ons machine assortiment, klik op de onderstaande link.
occasion
Occasions
Voor een overzicht van onze occasions, klik op de onderstaande link.
Nieuwsbrief
Hier kunt u zich aanmelden op onze periodieke nieuwsbrief.